2014. február 11., kedd

Mahó Andrea önálló estjével készül a Madách Színház a Valentin-napra

Február 6-án mutatta be a Madách Színház Stúdiószínpadán a kedvelt művésznő, Mahó Andrea önálló estjét, mely a közelgő Valentin-nap alkalmából a szerelem témáját járja körül. Az érzelmes hangulatban lévő érdeklődők még két alkalommal, február 14-én és február 16-án este 19.30-kor tudják megnézni a Szerelemvarázs című koncertet. 

Fotó: Berze Zsófia

A Szerednyey Béla által rendezett zenés est egyfajta metszete egy nő és egy férfi kapcsolatának, onnantól kezdve, hogy a lány csupán vágyódik egy férfira, magára a szerelem érzésére. Aztán jön a már filmekben is sokat ábrázolt első találkozás, a lángoló vágy és szenvedély időszaka. Azt gondolhatnánk, hogy Valentin-nap alkalmából csak a szerelem rózsaszín, cukormázas oldalát láthatjuk majd, de ez nincs így. Mahó Andrea, és partnere, Miller Zoltán segítségével a nehézségek, a változás, a másik ismeretlen arcának megtapasztalásáról is képet kapunk. Természetesen nem az a célja az estnek, hogy lehangoljanak minket, ezért főleg a remény, a pozitív szemlélet és a sokarcú szerelem szépségeit helyezték előtérbe az alkotók.

A mindig tisztán, csodásan éneklő Mahó Andreában, Az operaház fantomjának Christine-jében most sem kell csalódnunk, ahogyan a Madách színpadára hosszú után visszatérő Miller Zoltán is nagyon karakteresen, erőteljesen jeleníti meg A FÉRFIT. Maga az est dalok füzére, mely dalok műfajilag igencsak változatosak. Induláskor főleg az álmodozásról, vágyakozásról szóló dallamok vannak túlsúlyban, ekkor csendül fel a Különös éjszaka volt című dal, vagy éppen a Ma éjjel táncolnék c. klasszikus a My fair ladyből. A továbbiakban száguldunk Meseautón, megidézzük Delilah-t, megnézzük, mi van a szivárványon túl (Somewhere over the rainbow), felcsendül a Rómeó és Júlia ismert dallama (Un giorno per noi), vagy épp az Ave Maria. Miller Zoltán gitárt is ragad, táncolhatunk a Grease ritmusaira (Belehalok - You're the one that I want), vagy éppen a körúti teátrum egy régi sikerének, a Volt egyszer egy csapat c. musical Más lesz a holnap című slágerében gyönyörködhetünk. Az egész egy Nagy utazás, ha értik, mire gondolok. :)

Fotó: Berze Zsófia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szerzői jogi megjegyzés

Az oldal tartalmát olyan cikkek, interjúk alkotják, melyek CSAK NÁLUNK olvashatóak, mi állítjuk azt elő. Kérjük Olvasóinkat, hogy ezt tartsák szem előtt.
Köszönjük! Üdv: Kultúrgengszterek csapat