2013. február 27., szerda

Szabó Dávid felforgatja a világot

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub/Nánási Pál

Szabó Dávid 15 évesen nyert felvételt a Budapesti Operettszínház Pesti Broadway stúdiójába, amit 2004-ben Színész I. képesítéssel végzett el. Azóta rengeteg szerepben láthatta már a nagyérdemű a zenés darabjairól híres teátrumban, eljátszotta például Mercutiót a Rómeó és Júliában, Rudolf főherceget az Elisabeth-ben, Pétert a Szép nyári nap Neoton musicalben, vagy Zubolyt a Szentivánéji álomban. Sőt, még gyermekdarabban is szerepelt, a Musicalmesék című előadásban Polyák Lilla, Kékkovács Mara és Janza Kata mellett ügyelőként szórakoztatta a gyermekeket. 2012-ben azonban gondolt egyet, és jelentkezett az X-Faktor tehetségkutató műsorba, ahol végül nem jutott döntőbe, a 4. helyen végzett.

Dávid azonban nem keseredett el, máris nemzetközi karriert épít. Dave Mess néven adta ki első dalát, mely a Feel the fire címet viseli. Saját elmondása szerint ahhoz, hogy kitűnjön, kicsit soknak kell lenni. A férfi Lady Gaga irányvonalat szeretné képviselni, mely ugyan erős, férfias, mégis meghökkentő. Zeneileg egy dinamikus, elektropop vonalon indul el, ahogy ezt első slágerén is hallhatjuk. Dávid szerint megfér egymás mellett Szabó Dávid, aki már vissza is vette néhány szerepét a Budapesti Operettszínházban, és a  provokatívabb Dave Mess, aki fel fogja rázni és a pörgetni a nemzetközi zenei életet. A szabodavid.eu honlap szerint Dávid hónapokon belül Izraelben, Németországban, Ibizán és Kínában is fel fog lépni. Az alábbi videóban első slágerét hallgathatjátok meg!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szerzői jogi megjegyzés

Az oldal tartalmát olyan cikkek, interjúk alkotják, melyek CSAK NÁLUNK olvashatóak, mi állítjuk azt elő. Kérjük Olvasóinkat, hogy ezt tartsák szem előtt.
Köszönjük! Üdv: Kultúrgengszterek csapat